Not known Factual Statements About diş beyazlatma

Wiki Article



En kaliteli ve doğal görünüme sahip olan zirkonia maddesinden elde dilen zirkonyum diş kaplamaları hastalarımıza tavsiye ettiğimiz en estetik diş kaplama çeşitlerinden bir tanesidir. Daha detaylı bilgi için kliniğimizi arayabilirsiniz.

Yukarıda Evde Doğal Diş Beyazlatma Yöntemlerinden bahsettik. Bunların yanı sıra dişteki sarı lekeleri geçirmek ve dişleri beyazlatmak için ipuçları:

kaplama icin ise uygun beyazlatma yontemini discinize sormaniz gerekir. aslinda kalemi kullanmadan once de disciye sormak iyi olur, cunku kirilgan ve hassas disleriniz varsa kalem dis agrilarina sebep olabilir, ya da dis etinizi kanatabilir.

Diş beyazlatma tedavisi isteyenlerin aklına takılan sorulardan birinin de yanıtını verelim; diş beyazlatma ev tipi mi ofis tipi mi? Hangisi daha iyidir sorusunun yanıtı kişinin mevcut diş sağlığı durumuna bağlı olarak değişir. Bu noktadaki nihai karar diş hekimine aittir; ofis tipi ya da ev tipi diş beyazlatmanın hangisinin sizin için uygun olacağı bilgisini hekiminizden alabilirsiniz.

Diş Beyazlatma Yan Etkileri Nelerdir? İşlem sonrası hafif bir hassasiyet dışında herhangi bir yan etkisi veya herhangi bir challenge yaşamazsınız. Eğer bu hassasiyet uzun süre devam ederse hemen doktorunuzla iletişime geçin.

Tüm bu sıraladığımız maddeleri Profesyonel Bir Diş Hekimliği tavsiyesi doğrultusunda yapmanız sağlığınız için en doğru karar olacaktır. Bu sebeple en başta bizimde bağlı olduğumuz diş beyazlatma-evde doğal Türk diş Hekimleri Birliği listesinden measurement en yakın bir diş hekimi seçip hemen randevu alabilirsiniz.

Diş hekiminiz ile iletişim kurarak İzmir Diş Beyazlatma hakkındaki en Web ve en güncel fiyat bilgisini öğrenebilirsiniz.

Beyazlatma yöntemleri ilacın dişte uygulandığı bölgeye ve hekim/hasta tarafından uygulanmasına göre ikiye ayrılmaktadır.

Dişlerin beyazlığı estetik açıdan önem taşıdığı için işlem en hassas şekilde uygulanıyor. Sizler de hayalinizdeki parlak dişlere sahip olmak için bizlerle iletişim kurabilirsiniz.

Kişilerdeki diş yapısı birbirinden farklı olduğundan, her işlemin sonucunda suggestion 1 beyaz dişler elde edilmesi söz konusu değildir.

Zamanla diş sinirlerinin yıpranıp canlılığını yitirmesi de iç renklenmenin sebeplerindendir.

Diş renklenmeleri kimi zaman diş yüzeylerindeki birikimlerle ilgili olup diş temizliği ve polisaj diş beyazlatma karbonat işlemleriyle kolayca giderilebilmektedirler. Bu tarz renklenmelere ”dış renklenmeler” adı verilir.

Yağ çekme olarak bilinen diş beyazlatma yöntemi, bir tatlı veya yemek kaşığı organik yağ ile yapılıyor. Tercihen hindistan cevizi ya da susam yağı kullanabileceğiniz bu uygulamada, yağı ağzınızda 15-20 dakikaya kadar aralıklı olarak çalkalamanız gerekiyor.

Diş ağartma tekniğinin kullanımıyla diş beyazlatma işlemleri yapıldığı zaman, en az 700 TL ücret talep edilecektir.

Report this wiki page